Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser hos Letsgame.dk

Alle varer der bliver solgt på Letsgame.dk er produktkoder og ikke fysiske produkter. Alle produkter vil blive sendt til køber via mail efter købet er gennemført.

Ejeroplysniger

LetsGame
Danmark
support@letsgame.dk

Betaling

Letsgame modtager betaling med VISA, Mastercard, Discover, American Express og PayPal. Varen afsendes så snart betalingen er valideret. Ved forudbestillinger trækkes pengene når varen er på lager og afsendt til køber.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Letsgame.dk krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Alle produkter købt på Letsgame.dk sendes til køber via mail. Der er tale om produktnøgler, som vil køber vil modtage inden for 30 minutter, der kan dog være særlige tilfælde, hvor der kan gå op til 24 timer.

Hvis man køber produkter som forudbestilling, vil man modtage koden den dag der er angivet under det pågældende produkt.

Hvis kunden har problemer med at aktivere koden kan kunden enten følge vores guide eller tage kontakt til os.

Skulle der mod forventning være problemer med en produktnøgle købt på Letsgame.dk, kan kunden kontakte LetsGame’s support eller kigge på guiden til aktivering af produktnøgler.

Reklamationsret

Hvis produktkoden man modtager i sin mail er blevet brugt, eller af andre årsager ikke virker yder LetsGame 24 måneders reklamationsret. Godekendes reklamationen har kunden mulighed for at vælge mellem at få sine penge retur eller modtage en ny produktnøgle tilsvarende den, der var købt oprindeligt. Reklamationsretten dækker ikke hvis kunden selv sletter eller smider koden væk, eller på anden vis gør at kunden selv, ikke har mulighed for at bruge koden. Ønsker en kunde at benytte sin reklamationsret skal kunden tage kontakt til LetsGame.

Fortrydelsesret

Når du køber en produktnøgle til et spil hos LetsGame, er der tale om at Letsgame leverer digitalt indhold.

Du har ikke fortrydelsesret ved køb på Letsgame.dk da vores produkter (cd-keys) er undtaget fortrydelsesretten jf. nedenstående :

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Ønsker kunden at benytte sin retur ret, inden produktkoden er afsendt, skal kunden tage kontakt til LetsGame, så hurtigt som muligt.

Deals

LetsGame udbyder jævnligt deals, som er tidsbegrænsede tilbud. Prisen på varen, der indgår i det tidsbegrænsede tilbud, er gældende indenfor den angivede tidsperiode. Når tidsperioden når sin ende vil varens tilbudspris ikke længere være gældende, men derimod gå tilbage til den oprindelige pris, medmindre andet er angivet.

Sidst opdateret 09/02/2017